0186 - 78 56 55

Beste cliënten,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat betalingen bij onze fysiotherapie praktijk nu nog eenvoudiger zijn geworden, dankzij onze handige betaallinks. We willen graag de nadruk leggen op hoe deze betaallinks werken, vooral voor degenen die aanvullend verzekerd zijn.

Geen particuliere nota voor aanvullend verzekerden

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, nemen wij het gedoe van het ontvangen en betalen van particuliere nota’s van u weg. In plaats daarvan declareren wij uw behandelingen direct bij uw verzekeraar. Dit betekent dat u geen actie hoeft te ondernemen om de betaling te regelen; het wordt rechtstreeks tussen ons en uw verzekeraar afgehandeld.

Eenvoudige declaraties

Zodra u een behandeling heeft ondergaan, zorgen wij ervoor dat de declaratie onmiddellijk bij uw verzekeraar terechtkomt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het invullen van formulieren of het zelf indienen van declaraties. Dit stelt u in staat om zich te concentreren op wat belangrijk is – uw herstel en welzijn.

Particuliere nota’s voor beperkte dekking

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw aanvullende verzekering niet alle kosten dekt. In deze situaties sturen wij u een particuliere nota voor het resterende bedrag dat niet gedekt is. Maar maak u geen zorgen, we hebben het betalingsproces ook voor deze gevallen vereenvoudigd.

Met onze handige betaallinks kunt u de particuliere nota snel en veilig afhandelen. Met slechts één klik heeft u de betaling geregeld, zonder gedoe met overschrijvingen of contante betalingen.

Veiligheid voorop

Wij begrijpen dat veiligheid en privacy belangrijk zijn als het gaat om online betalingen. Onze betaallinks zijn beveiligd en versleuteld om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschermd zijn.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen.

Bedankt dat u voor onze fysiotherapie praktijk kiest. We kijken ernaar uit u te ondersteunen bij uw herstel en welzijn.

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie Vital Motions