0186 - 78 56 55

We komen graag in contact!

Home » Afspraak

Contactgevens

Fysiek Plus
Edisonstraat 16 A t/m D
3281NC Numansdorp
Telefoon: 0186 – 78 56 55
E-mail: info@fysiekplus.nl

Laten we een fysio afspraak plannen!

We komen graag met je in contact om een afspraak te plannen. Je kunt ons bereiken via bovenstaande contactgegevens. Om de behandeling zo min mogelijk te onderbreken kan het zijn dat de telefoon niet direct wordt opgenomen. Voor het maken of wijzigen van een afspraak kun je dan de voicemail inspreken. Je wordt altijd diezelfde werkdag nog teruggebeld. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een afspraak voor je te kunnen plannen.

Ook is het mogelijk om eenvoudig online een afspraak te plannen door op bovenstaande knop te klikken. Is er geen plek meer voor deze week in de online agenda? Neem dan telefonisch contact op, we helpen je graag persoonlijk verder. Tot slot kun je ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Tot snel bij ons in praktijk!

Contact met ons sportcentrum

Onze sportschool is geopend van maandag t/m donderdag van 07.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 12.00 uur. 

Voor contact met ons sportcentrum kun je bovenstsaande contactgevens gebruiken.

Kom gerust eens langs voor een bakje koffie!

We komen graag met je in contact

11 + 14 =

Cindy Langerak
Cindy Langerak
Alex heeft heel serieus en met aandacht naar de klacht gekeken. Na vijf keer was ik van m’n klachten af.
Hetty Dalm
Hetty Dalm
Na drie behandelingen ben ik al veel vooruit gegaan
Joop de Graauw
Joop de Graauw
Na maanden met pijn in mijn nek te hebben rondgelopen nu 5 x bij Vital Motions geweest. En met succes pijn is weg en ik kan na maanden weer pijnvrij sporten
Rick van der Heiden
Rick van der Heiden
Niels helpt mij tijdens mijn herstelperiode na mijn schouderoperatie vanwege een breuk. Hij neemt echt de tijd voor je en dat is prettig. Het fijne is dat hij ook contact opneemt met de chirurgen die me hebben geopereerd. Het is echt een geruststelling om begeleid te worden door iemand met zoveel kennis van schouderrevalidatie. Niels legt mij stap voor stap uit wat ik kan verwachten de komende periode en wat de valkuilen zijn tijdens dit proces. Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar dankzij Niels voel ik me in goede handen. Als je een deskundige fysiotherapeut nodig hebt tijdens je herstelperiode na een schouderoperatie, kan ik Niels zeker aanbevelen!
Maja Baars
Maja Baars
Prima. Deskundig. Flexibel.
Pieter Franken
Pieter Franken
Fijne behandelaars, goed onderlegd en prettig om afspraken mee te maken!