0186 - 78 56 55

Wie is Alex?

Sporten en bewegen heeft altijd centraal gestaan bij mij in het leven. Daarom begrijp ik absoluut hoe belangrijk het is om dit klachtenvrij te kunnen en te blijven doen. Zelf ben ik momenteel vooral bezig met Fitness en Snow/Skateboarden en vind ik nog vele andere sporten geweldig.

Naast mijn werk probeer ik mezelf altijd te ontwikkelen om zo de beste versie van mezelf te zijn. Na mijn opleiding ben ik direct gestart met het volgen van verschillende cursussen en de opleiding orthopedische revalidatie. Verder doe ik in mijn vrije tijd graag aan wandelen, ben ik gek op natuur, reizen en speel ik maar al te liefst piano en gitaar en maak ik muziek.

Als fysiotherapeut ben ik graag echt in contact met mensen. Ik kijk altijd naar het totaal plaatje en ga voor het beste resultaat om zo daadwerkelijk doelen te kunnen behalen. Ik heb enorm passie voor mijn vak en vind het geweldig om mensen met een grote glimlach de deur uit te zien lopen. Mensen helpen maakt mij gelukkig, en daar zet ik mij elke dag keihard voor in.

BIG nummer: 99927031904

Opleidingen & specialisaties

  • HBO fysiotherapie
  • Orthopedische revalidatie 4xT Methode
  • Scarmanagment (littekentherapie)
  • Fascia Release (Scraping)
  • Revalidatie na Covid-19