Wil jij hardlopen zonder pijntjes of blessures?

Meer bereiken, maar minder hard trainen? Zo werkt dat toch niet? Nou, wel dus!

Zorg dat je op het precies het juiste moment de goede dingen doet en krijg meer resultaat met veel minder moeite! 

Ik laat je graag zien hoe je dit doet. Meld je gratis aan en ontvang van mij de checklist Slimmer Hardlopen.

✔︎ Gebruik de energiesystemen in jouw voordeel.

✔︎ Bereken jouw anaerobedrempel en train slimmer.

✔︎ Leer de juiste hartslagzones kennen & herkennen.

✔︎ Ontvang voorbeeldschema’s van 5, 10 en 42km.

Vul hier jouw gegevens in en dan stuur ik de gids Slimmer Hardlopen gratis naar je toe.

Waarom zijn deze schema’s anders dan de gratis schema’s die ik op google kan vinden? Goede vraag! Hieronder nog de voordelen van deze manier van trainen:

  • Meer resultaat met minder moeite! Omdat je met deze methode niet in de overbelasting raakt, wordt het veel makkelijker om het hardlopen vol te blijven houden en er een gewoonte van te maken! Je zult uitkijken naar de volgende training 💪.
  • Voorkomen is beter dan genezen. Loop op souplesse en verbeter je looptechniek. Hierdoor kost hardlopen steeds minder energie en is verklein je de kans op blessures! (De hardloopschema’s bevatten ook video’s over loopscholing)
  • Plezier in het trainen. Iedere training is anders door de afwisseling. Geen saaie stukken rechtdoor, maar ontspannen intervallen. Door deze ‘afleiding’ loop je eenvoudig langere afstanden. Voor je het weet ben je weer thuis en heb je jouw training volbracht 🤩.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Vital Motions | Hoekstraat 3, 3281XH numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0623651182 |info@fysiekplus.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden