0186 - 78 56 55

Rugscholing

Chronische pijn komt steeds vaker voor.  In Nederland hebben 2 miljoen volwassenen te maken met chronische pijnklachten. Er wordt gesproken van chronisch pijn indien pijnklachten langer dan 3 tot 6 maanden aanhouden.

Tijdens de behandeling bij chronische pijnklachten behoren meerdere mogelijke oorzaken aan bod te komen. Op deze pagina leggen we je graag meer uit over de behandeling bij chronische pijnklachten en wat fysiotherapie Vital Motions voor jou zou kunnen betekenen.

Gespecialiseerd in chronische pijn

Bij fysiotherapie Vital Motions zijn we gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten aan de rug, nek en schouder. Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar alle mogelijke oorzaken en wat de reden is dat jij niet herstelt.

Wat de oorzaak van jouw chronische pijnklachten ook is, er is altijd een mogelijkheid tot verbetering. Wat jij nodig hebt is een complete aanpak, maatwerk dus.

Bij fysiotherapie Vital Motions worden verschillende behandeltechnieken in combinatie met coaching ingezet om jouw klachten te verhelpen. Zo kan bijvoorbeeld het behandelen van triggerpoints al voor verlichting van jouw pijn zorgen. Wanneer jij dan ook fysiek sterker wordt, oftewel jouw lichaam op de juiste manier sterker maakt, is de kans groot dat jouw klachten af zullen nemen.

De behandeling van chronische pijn

Lifelong Learning…

Een belangrijk onderdeel van het werken als fysiotherapeut is dat we ons blijven verdiepen in de nieuwste kennis, zo blijft ons handelen up to date. Bij het behandelen van chronische pijnklachten werkt dit ook zo.

Ben je het met ons eens dat als iemand steeds maar weer dezelfde dingen blijft doen, de kans groot is dat het resultaat ook hetzelfde zal blijven? Met andere woorden, indien jij van jouw pijnklachten af wilt komen zul je dus nieuwe dingen moeten leren en proberen.

Voor ieder probleem is er een oplossing. Gelukkig voor jou weet je nu waar je de oplossing kunt vinden. Grote kans dat deze in het gebied van de C ligt, alles waarvan je nu nog niet weet, dat je het. niet weet. Hoe meer jij weet, hoe meer context je hebt. Hoe meer kennis jij hebt, des te betere keuzes kun jij maken.

Wij helpen je graag verder!