Ben jij een man of vrouw tussen de 30 en 55 jaar en heb je last van lage rugpijn?

Meld je aan voor een gratis ‘Rug Analyse’ en krijg direct inzicht in hoe jij rugpijn kan voorkomen!

Ontvang een complete ‘Rug Analyse’ (t.w.v. €87,-) nu helemaal gratis, kom de oorzaak van jouw rugpijn te weten en leer de volgende ”rugpijn aanval” vooraf te voorkomen (in plaats van achteraf te moeten herstellen). Klik op de knop om je aan te melden.

Wat jij gaat ontvangen tijdens de gratis
‘Rug Analyse’

Kom vrijblijvend telefonisch in gesprek met onze rugexpert. Ontvang een 360-graden ‘Rug Analyse’ waarbij we de oorzaak van jouw rugpijn in kaart gaan brengen om vervolgens exact te bepalen hoe jij rugpijn kunt verhelpen en voorkomen.

Effectieve rugpijn preventie tips en strategieën. De 5 belangrijkste dingen die je zou moeten weten om lage rugpijn te voorkomen waardoor klachten wegblijven (deze ken je nu nog niet).

Fysiotherapeutische oefenprogramma’s. Krijg toegang tot onze bewezen effectieve ”rugpijn oefenprogramma’s” gericht op het versterken van je rugspieren en verbeteren van je houding!

Mogen wij je helpen?

Omdat we onmogelijk alle informatie over lage rugpijn op deze pagina kwijt kunnen (en omdat je zelfs dan waarschijnlijk nog steeds met vragen rond zal blijven lopen) komen we graag vrijblijvend met je in contact om jouw rug te analyseren en je te helpen lage rugpijn te verhelpen of te voorkomen. Klik op de knop om jouw Rug Analyse in te plannen.

(Let op! Dit aanbod is niet blijvend en we zullen hier binnenkort de volledige prijs van €87,- voor gaan rekenen. We hebben momenteel ruimte voor 4 Rug Analyses per week in de agenda vrijgemaakt).

Wat andere zeggen over onze diensten & kwaliteit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fysiotherapie Vital Motions wordt gewaardeerd met een 4.9 van 5 op basis van 53 Google recensies

Cindy Langerak
Cindy Langerak
Alex heeft heel serieus en met aandacht naar de klacht gekeken. Na vijf keer was ik van m’n klachten af.
Hetty Dalm
Hetty Dalm
Na drie behandelingen ben ik al veel vooruit gegaan
Joop de Graauw
Joop de Graauw
Na maanden met pijn in mijn nek te hebben rondgelopen nu 5 x bij Vital Motions geweest. En met succes pijn is weg en ik kan na maanden weer pijnvrij sporten
Rick van der Heiden
Rick van der Heiden
Niels helpt mij tijdens mijn herstelperiode na mijn schouderoperatie vanwege een breuk. Hij neemt echt de tijd voor je en dat is prettig. Het fijne is dat hij ook contact opneemt met de chirurgen die me hebben geopereerd. Het is echt een geruststelling om begeleid te worden door iemand met zoveel kennis van schouderrevalidatie. Niels legt mij stap voor stap uit wat ik kan verwachten de komende periode en wat de valkuilen zijn tijdens dit proces. Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar dankzij Niels voel ik me in goede handen. Als je een deskundige fysiotherapeut nodig hebt tijdens je herstelperiode na een schouderoperatie, kan ik Niels zeker aanbevelen!
Maja Baars
Maja Baars
Prima. Deskundig. Flexibel.
Pieter Franken
Pieter Franken
Fijne behandelaars, goed onderlegd en prettig om afspraken mee te maken!

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Fysiotherapie Vital Motions | Edisonstraat 16A, 3281NC numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0186-785655 |info@fysiekplus.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden