Ben jij een man of vrouw tussen de 30 en 55 jaar en heb je last van lage rugpijn en wil je weten…

Hoe jij binnen 6 weken rugpijn kunt verhelpen en de volgende ‘rugpijn aanval’ kan voorkomen (in plaats van achter af te moeten herstellen)

Nieuw! Meld je aan voor ons ‘Rugpijn Programma’ om lage rugpijn te verhelpen (en in de toekomst te voorkomen). We komen graag vrijblijvend met je in gesprek om beoordelen of wij je kunnen helpen. Vul hieronder je gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen:

Lees hier hoe het werkt:

Kom vooraf vrijblijvend in gesprek met onze rugexpert om jouw unieke situatie te bespreken. Samen bepalen jullie of je geschikt bent voor ons Rugpijn Programma (ook als dit niet het geval is zullen we je binnen ons netwerk kunnen doorverwijzen). 

Vervolgens starten we met een 360-graden rugpijn analyse. Leer de oorzaak achter jouw rugpijn kennen en leg de fundering voor een maatwerk behandelplan waardoor rugklachten niet steeds terugkomen.

Een behandelplan op maat voor snel resultaat. Na de analyse stellen we een maatwerk plan op. Wordt individueel begeleid door onze fysiotherapeuten, reken af met lage rugpijn en leer de volgende ‘rugpijn aanval’ te voorkomen.

Versterk je rugspieren precies daar waar nodig. We leren je de oefeningen die eigenlijk iedereen zou moeten weten om rugpijn te verhelpen en te voorkomen (deze ken je nu nog niet). 

Verbeter je houding met doelgerichte aanpassingen. Een goede houding is essentieel bij het voorkomen van lage rugpijn. Tijdens het Rugpijn Programma zal je houding verbeteren waardoor klachten (langer) wegblijven.

Mogen wij je helpen?

Wil jij van lage rugpijn af en grip krijgen op jouw klachten waardoor je de volgende ‘rugpijn aanval’ kunt voorkomen? Dan is ons Rugpijn Programma precies wat jij nodig hebt. We komen graag vrijblijvend met je in gesprek om te zien of we jou kunnen helpen. Laat je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Heb jij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan wordt dit programma gewoon vanuit de aanvullende verzekering vergoed! Let op, we hebben per week slechts plek voor 3 aanmeldingen.

Wat andere zeggen over onze diensten & kwaliteit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fysiotherapie Vital Motions wordt gewaardeerd met een 4.9 van 5 op basis van 53 Google recensies

Cindy Langerak
Cindy Langerak
Alex heeft heel serieus en met aandacht naar de klacht gekeken. Na vijf keer was ik van m’n klachten af.
Hetty Dalm
Hetty Dalm
Na drie behandelingen ben ik al veel vooruit gegaan
Joop de Graauw
Joop de Graauw
Na maanden met pijn in mijn nek te hebben rondgelopen nu 5 x bij Vital Motions geweest. En met succes pijn is weg en ik kan na maanden weer pijnvrij sporten
Rick van der Heiden
Rick van der Heiden
Niels helpt mij tijdens mijn herstelperiode na mijn schouderoperatie vanwege een breuk. Hij neemt echt de tijd voor je en dat is prettig. Het fijne is dat hij ook contact opneemt met de chirurgen die me hebben geopereerd. Het is echt een geruststelling om begeleid te worden door iemand met zoveel kennis van schouderrevalidatie. Niels legt mij stap voor stap uit wat ik kan verwachten de komende periode en wat de valkuilen zijn tijdens dit proces. Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar dankzij Niels voel ik me in goede handen. Als je een deskundige fysiotherapeut nodig hebt tijdens je herstelperiode na een schouderoperatie, kan ik Niels zeker aanbevelen!
Maja Baars
Maja Baars
Prima. Deskundig. Flexibel.
Pieter Franken
Pieter Franken
Fijne behandelaars, goed onderlegd en prettig om afspraken mee te maken!

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Fysiotherapie Vital Motions | Edisonstraat 16A, 3281NC numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0186-785655 |info@fysiekplus.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden