Wil je zonder knieklachten kunnen trainen?

De simpele, doeltreffende en resultaatgerichte formule die sporters helpt om van hun knieklachten af te komen.

knieklachten tijdens hardlopen

Wij helpen sporters van hun knieklachten af. We laten je stap voor stap zien hoe jij zo snel mogelijk resultaat gaat behalen. Jij hoeft het alleen maar uit te voeren.

Ik ben vastberaden om sporters van hun knieklachten af te helpen.

Mijn naam is Niels, fysiotherapeut en hardloper. In onze praktijk helpen wij voornamelijk sporters met knieklachten.

Na mijn eigen knieblessure die ervoor zorgde dat ik niet kon hardlopen heb ik een formule leren kennen die mijn klachten heeft verholpen.

Deze formule heb ik verder ontwikkeld en inmiddels help ik dagelijks sporters van hun langdurige knieklachten af.

Dit heeft dus al vele mensen zoals jij geholpen. Zelfs als zij alles al hadden geprobeerd…

knieklachten onderzoek
knieklachten onderzoek

Wat als ik het opnieuw zou moeten doen?

”Meneer de pee, stop per direct met alle belastende sporten”. Dat was het advies wat ik kreeg na 2x mijn kruisbanden te hebben afgescheurd.

Daar heb ik dus niet naar geluisterd en gedurende 7 jaar heb ik op verschillende manieren geprobeerd om mijn knieklachten op te lossen.

En dat is gelukt, letterlijk met vallen en opstaan. Momenteel loop ik marathons, doe ik aan wielrennen en krachttraining zonder pijn in mijn knie.

Van de kennis die ik in 7 jaar tijd heb moeten leren zijn alleen de belangrijkste stappen overgebleven, en zo helpen wij dagelijks sporters van hun langdurige knieklachten af.

Dit zijn dus de exacte stappen die ik zelf ook zou nemen als ik het opnieuw zou moeten doen. En dat zou mij een hoop tijd hebben bespaard.

Sinds de zomer van 2021 kreeg ik last van mijn knieën, de klachten werden steeds erger en ik wist niet wat ik er mee moest. Ik fiets ook graag en dat kon ik niet meer met plezier doen omdat ik pijn had tijdens het fietsen.
In januari ben ik naar Niels gegaan voor een analyse van het probleem en vervolgens ca. 8 weken fysio met dagelijkse kracht en spring oefeningen. Nu ben ik er voor 90% van af, en kan wel weer pijnvrij fietsen en met plezier sprintjes trekken!
Sjors Koeman

Onze sportknie analyse.
Simpel, doeltreffend en bewezen effectief. 

Om de snelste route naar de eindbestemming te kunnen bepalen, moet je eerst weten waar je nu staat. Een navigatiesysteem kan zonder beginlocatie namelijk ook geen route berekenen. Dit geldt ook voor jou.

Wist je dat aan het slijtpatroon onder je schoen al kunt achterhalen wat een mogelijk oorzaak van jouw knieklachten is? En dat je door het slijtpatroon met je andere schoen te vergelijken precies kunt zien wat er in je heupen en onderrug gebeurd?

De eerste stap naar kniepijnvrij sporten is een uitgebreide analyse van het probleem. Tijdens onze sportknie analyse komen we achter de exacte oorzaak van jouw knieklachten. 

En als je dat weet, weet je ook wat je er aan kunt doen…

knieklachten tijdens sporten
knieklachten tijdens sporten

De snelste weg naar succes…

Wanneer je weet waar je nu staat en je weet waar je naar toe wilt, dan pas kun je de snelste route gaan berekenen.

Die snelste route? Daar helpen we je graag bij.

Middels onze unieke behandel- en trainingsmethodes laten we je precies zien wat jij moet doen om bij je eindbestemming aan te komen. Jij hoeft het alleen maar uit te voeren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik op de knop en meld je aan voor een vrijblijvend gesprek.

Ik ben Marleen van der Have, 54 jr. En al ruim 10 jr knieklachten. En dan voornamelijk bij traplopen en fietsen. Heb in de afgelopen jaren heel veel artsen en fysiotherapeuten gezien echter zonder resultaat. Na een bericht op Facebook, waarin stond dat die hardlopers (die ook al de hele medische wereld gezien hadden) van hun knieklachten af kon helpen,  wilde ik toch nog een poging wagen.

En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Na de eerste analyse wist ik al meer dan wat ik in de afgelopen jaren tien jaar te  horen had gekregen. Na 2x liep ik al zonder pijn de trap op. Ik weet nu waar ik aan moet werken en kan met de oefeningen die ik in de praktijk oefen ook thuis aan de slag. Maak gerust een afspraak als je dus niet verder komt in de medische wereld. Leren leven met je pijn hoeft dus niet.

Marleen van der Have

Zullen we samen wat opbouwen?

We helpen je graag bij het oplossen van jouw knieklachten zodat jij alles uit je training kunt halen.

Tijdens een vrijblijvend 1 op 1 gesprek helpen we je graag op weg. Wil jij zonder knieklachten kunnen sporten? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan. 

Leer slimmer hardlopen

Meer bereiken, maar minder hard trainen? Zo werkt dat toch niet? Nou, wel dus!

Zorg dat je op het juiste moment de juiste energiesystemen aanspreekt en krijg meer resultaat met veel minder moeite!

Ik laat je graag zien hoe je dit doet. Meld je gratis aan en ontvang van mij de gids Slimmer Hardlopen.

✔︎ Gebruik de energiesystemen in jouw voordeel.

✔︎ Bereken jouw anaerobedrempel en train slimmer.

✔︎ Leer de juiste hartslagzones kennen & herkennen.

✔︎ Ontvang voorbeeldschema’s van 5, 10 en 42km.

Vul hier jouw gegevens in en dan stuur ik de gids Slimmer Hardlopen gratis naar je toe.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Vital Motions | Hoekstraat 3, 3281XH numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0623651182 |info@fysiekplus.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden