Heb je last van knieklachten tijdens het hardlopen, maar heeft fysiotherapie niet geholpen?

Hoi, mijn naam is Niels, fysiotherapeut en ik help hardlopers die 5km+ hardlopen van hun knieklachten af. Wil jij de juiste looptechniek, beter en met meer plezier hardlopen zonder pijn in je knie? In een korte video laat ik je graag zien hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Meld je aan en bekijk de video.

Wist je dat je aan het slijtpatroon onder je schoen precies kunt achterhalen wat de oorzaak van je knieklachten is? En dat je door het slijtpatroon met je andere schoen te vergelijken precies kunt zien wat er in je heupen en onderrug gebeurd tijdens het hardlopen?

Dit is precies dé reden waarom eenvoudige balansoefeningetjes je niet van jouw knieklachten af gaan helpen. Omdat deze simpelweg niet geschikt zijn om de complexe hardloopbeweging te verbeteren. Wat betekent dat als je hier mee door blijft gaan de kans zeer klein is dat je van je knieklachten af gaat komen en misschien wel (onnodig) stopt met hardlopen of sporten.

Denk je dat je alles al hebt geprobeerd? Wat de oorzaak van jouw knieklachten ook is. Er is een oplossing. 

In een korte video wil ik je graag laten zien hoe wij dagelijks knieklachten succesvol verhelpen. Vervolgens kom ik graag vrijblijvend met je in gesprek om je nog verder op weg te helpen.

Ik ben Marleen van der Have, 54 jr. En al ruim 10 jr knieklachten. En dan voornamelijk bij traplopen en fietsen. Heb in de afgelopen jaren heel veel artsen en fysiotherapeuten gezien echter zonder resultaat. Na een bericht op Facebook, waarin stond dat die hardlopers (die ook al de hele medische wereld gezien hadden) van hun knieklachten af kon helpen,  wilde ik toch nog een poging wagen.

En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Na de eerste analyse wist ik al meer dan wat ik in de afgelopen jaren tien jaar te  horen had gekregen. Na 2x liep ik al zonder pijn de trap op. Ik weet nu waar ik aan moet werken en kan met de oefeningen die ik in de praktijk oefen ook thuis aan de slag. Maak gerust een afspraak als je dus niet verder komt in de medische wereld. Leren leven met je pijn hoeft dus niet.

Marleen van der Have

Geen knieklachten, maar wil je wel slimmer leren  hardlopen?

Meer bereiken, maar minder hard trainen? Zo werkt dat toch niet? Nou, wel dus!

Zorg dat je op het juiste moment de juiste energiesystemen aanspreekt en krijg meer resultaat met veel minder moeite!

Ik laat je graag zien hoe je dit doet. Meld je gratis aan en ontvang van mij de gids Slimmer Hardlopen.

✔︎ Gebruik de energiesystemen in jouw voordeel.

✔︎ Bereken jouw anaerobedrempel en train slimmer.

✔︎ Leer de juiste hartslagzones kennen & herkennen.

✔︎ Ontvang voorbeeldschema’s van 5, 10 en 42km.

Vul hier jouw gegevens in en dan stuur ik de gids Slimmer Hardlopen gratis naar je toe.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Vital Motions | Hoekstraat 3, 3281XH numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0623651182 |info@fysiekplus.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden