0186 - 78 56 55

HYROX Numansdorp

Home » Groepsles » Hyrox Numansdorp

Doe mee met onze HYROX groepsles!

Bij Fysiotherapie Numansdorp bieden we een unieke en uitdagende les aan: HYROX. Deze les is geïnspireerd op de wereld van obstacle course racing en is ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en mentale doorzettingsvermogen te testen.

Tijdens de HYROX-les ga je door een reeks van functionele fitnessoefeningen en uitdagende obstakels, allemaal met als doel om je fysieke grenzen te verleggen en jezelf te verbeteren. Denk aan oefeningen zoals rennen, roeien, gewichtheffen, touwtrekken en meer, allemaal gecombineerd in een gestructureerde en motiverende groepsles.

Of je nu een ervaren atleet bent of net begint met trainen, HYROX is geschikt voor alle fitnessniveaus. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en motiveren tijdens de les, en je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Kom langs en ervaar de opwinding en uitdaging van onze HYROX-les bij Fysiotherapie Numansdorp. Het is de perfecte manier om jezelf te testen, je conditie te verbeteren en je voor te bereiden op welke fysieke uitdaging dan ook!

Intensieve en gevarieerde workout geïnspireerd op obstacle course racing

Combineert functionele fitnessoefeningen en uitdagende obstakels voor een complete training

Geschikt voor alle fitnessniveaus, van beginners tot ervaren atleten

Begeleid door ervaren instructeurs die je motiveren om het beste uit jezelf te halen

Groepslessen in Numansdorp

Probeer 14 dagen gratis!

Neem je een introducee mee?