0186 - 78 56 55

GLI Numansdorp

Home » GLI

GLI bij Fysiek+ in Numansdorp!

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) bij Fysiek Plus in Numansdorp is ontworpen om je te ondersteunen bij het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, het verbeteren van voedingsgewoonten en het verhogen van de fysieke activiteit. Dit om zo een gezond gewicht te kunnen bereiken! Ons deskundige team van professionals staat klaar om je te begeleiden en te motiveren.

Vergoed vanuit de basisverzekering

Geen aanspraak op het eigen risico

Individuele- en groepsbijeenkomsten

SLIMMER-programma

SLIMMER staat voor “Samen Lokaal Initiatief voor een Metabool gezonde leefstijl en een Effectieve Regio-aanpak”. Het is een specifiek programma binnen de GLI dat gericht is op het aanpakken van overgewicht en obesitas door middel van gedragsverandering, voeding en beweging.

Het SLIMMER-programma biedt een gestructureerd en persoonlijk traject aan, waarbij deelnemers worden begeleid door een multidisciplinair team van professionals, waaronder diëtisten, fysiotherapeuten en leefstijlcoaches. Het programma is evidence-based en richt zich op het maken van duurzame veranderingen in levensstijl, met als doel het verbeteren van de gezondheid en het welzijn op de lange termijn.

Als je meer wilt weten over de SLIMMER GLI en hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen, neem dan gerust contact met ons op of kijk op de website van GLI ZHZ.

fit in 30 minuten