0186 - 78 56 55

Dry Needling in Numansdorp

Home » Fysiotherapie » Dry Needling

Ben jij op zoek naar effectieve pijnverlichting en het herstel van spierproblemen? Bij Fysiotherapie Vital Motions bieden wij gespecialiseerde behandelingen in Dry Needling in Numansdorp om jou te helpen weer in beweging te komen

Wat is Dry Needling?

Dry Needling is een moderne en wetenschappelijk gefundeerde behandelmethode voor het aanpakken van myofasciale (spier)pijn en disfunctie. We gebruiken dunne naalden, vergelijkbaar met acupunctuurnaalden, om specifieke triggerpoints in jouw spieren aan te prikken. Deze triggerpoints zijn vaak de bron van pijn en bewegingsbeperking. Door ze gericht aan te pakken, kunnen we de spieren ontspannen en de pijn verminderen.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Vital Motions?

Bij Fysiotherapie Vital Motions uit Numansdorp begrijpen we dat jij uniek bent. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in Dry Needling en passen deze techniek toe met zorg en precisie. We combineren deze methode vaak met andere bewezen fysiotherapeutische benaderingen om jou de meest uitgebreide zorg te bieden.

Contact en afspraak

Wil je ontdekken hoe Dry Needling bij Fysiotherapie Vital Motions jou kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We heten jou van harte welkom in onze moderne praktijk aan de Edisonstraat 16A in Numansdorp.