0186 - 78 56 55

Klaar voor een sterk, energiek en blessurevrij lijf?

Waar de fysiotherapie behandeling stopt, gaan wij door. Met het Momentum Programma bouw je verantwoord aan een gezond en sterk lichaam onder begeleiding van jouw fysiotherapeut. Zo start jij iedere dag vol energie!

Ik kom vrijblijvend in contact

Wil je liever vooraf de volgende blessure voorkomen, dan deze achteraf te moeten herstellen?

Je hebt geen duidelijke strategie als het gaat om verantwoord trainen. Je traint te veel, te weinig en zonder regelmaat. Hierdoor word je niet sterker, blijf je hangen op je huidige niveau, loop je onnodig blessures op en stop je uiteindelijk weer met sporten.

Om het vervolgens een aantal maanden later weer eens te proberen. Komt dit je bekent voor?

Wij helpen je liever vooraf een langdurige blessure te voorkomen, dan deze achteraf te moeten herstellen. Met het Momentum Programma werk jij verantwoord aan een fit, sterk en energiek lichaam. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat je alle taken van de dag eenvoudig aan kan! Daar waar jij niet slaagt om je fysieke doelen te behalen, staan wij je bij.

 

Het Momentum Programma is bedoeld voor de sporter die zijn prestaties op het veld wilt optimaliseren of de ondernemer die begrijpt dat een energiek en blessurevrij lichaam nodig is om te kunnen blijven presteren. Bouw verantwoord aan een gezond en sterk lichaam. Train in kleine groepen van maximaal vier personen waardoor je de kwaliteit van personal training en de voordelen van teamwork ervaart. Keuze uit één, twee of drie sessies per week waardoor het altijd in jouw schema past. Klik hier voor meer informatie over het Momentum Programma.

Lage rugpijn verhelpen

Small Group

Train in kleine groepen van maximaal 4 personen. Zo krijg jij intensieve persoonlijke begeleiding en ervaar je de voordelen van trainen in een groep voor extra motivatie.

Doelgericht

Wij helpen je bij het opstellen van een concreet actieplan voor de komende maanden. Wat je ambities ook zijn, samen komen we stap voor stap dichter bij jouw ‘onmogelijke’ doelstelling!

Functioneel Trainen

Gebruik je lijf waar het voor gemaakt is; bewegen. Blijf in het momentum door alle aspecten van trainen te ervaren en bouw een lichaam dat alle taken van de dag aan kan.

Slimme Voeding

Een motor heeft de juiste brandstof nodig. Jouw lichaam ook. Met een geoptimaliseerd voedingspatroon passend bij jouw leefstijl heb jij altijd een bom aan energie!

Wat is het Momentum Programma?

Tijdens het Momentum Programma train je in kleine groepen onder begeleiding van jouw fysiotherapeut. Bouw aan een sterk en energiek lichaam en wees verzekerd van een verantwoorde aanpak. We helpen je bij het opstellen van jouw actieplan waardoor jouw ‘onmogelijke doelstelling’ gegarandeerd zal worden behaald en we zorgen voor een energieke motor door middel van een slimme voeding.

Small Group Intensive

Small Group Intensive

Dit is hoe je op een verantwoorde manier bouwt aan een fitter, sterker en energieker lichaam dat alle taken van het dagelijks leven aan kan. Onder begeleiding van jouw fysiotherapeut hoef jij nooit meer na te denken over hoe of wat je moet trainen of welke training je moet doen.

 • Keuze uit één, twee of drie keer per week trainen waardoor het altijd passend is in jouw schema.
 • Kleine groepen van maximaal vier personen waardoor je de kwaliteit van personal training en de voordelen van teamwork ervaart!
 • Iedere training heeft verschillende niveau’s die aangepast kunnen worden naar jouw wensen, zo kan iedereen de training mee doen.
 • Wetenschappelijk onderbouwde planning waarin je iedere zes weken een ander energiesysteem traint, hierdoor loop je geen risico op een blessure en zorgen we ervoor dat je niet blijft hangen op een bepaald niveau.

 

Slimme Voeding

Onmogelijke Doelstelling Actieplan

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus. Wat jouw fysieke ambities ook zijn, samen maken we jouw actieplan om zo de snelste weg naar jouw ‘onmogelijke’ doelstelling te bepalen. Zo blijf je continu in het momentum, behoud je focus en blijf je gemotiveerd om door te blijven gaan.

 • Opstellen van jouw ‘onmogelijke’ doelstelling zodat jij continu doelgericht kunt werken en wij je te allen tijde op de juiste manier kunnen begeleiden.
 • Meerdere malen één op één coaching om vanuit jouw ‘onmogelijke’ doelstelling specifieke acties te bepalen waarmee jij gegarandeerd jouw doelstelling kunt halen.
 • Twee wekelijkse één op één met jouw fysiotherapeut om jouw voortgang te monitoren zodat de trainingen altijd passend zijn aan jouw niveau en je nooit te snel, te hard of te langzaam zult gaan.
 • Voor overige vragen de mogelijkheid om 24/7 via WhatsApp contact op te nemen met jouw fysiotherapeut zodat je nooit meer met gezondheidsvragen komt te zitten (antwoord binnen 24 uur).

 

Slimme Voeding

Slimme Voeding Blueprint

In een nieuwe auto gooi je geen slechte brandstof, toch? Met de Slimme Voeding Blueprint weet je precies welke brandstof er nodig is om jouw motor optimaal te laten draaien.

 • Jouw persoonlijke voedingsplan zodat je altijd de juiste brandstof binnen krijgt en niet zonder energie komt te zitten in een handige App op je telefoon.
 • Je voedingsplan word regelmatig aangepast tot de juiste balans in gevonden waardoor jouw lichaam in de juiste verbrandingsmodus blijft (en hier mee afvalt, aankomt en/of spiermassa aanmaakt).
 • Maandelijkse bodyscan (gewicht, vetpercentage, spiermassa) zodat je precies weet of je op de juiste weg bent en we tijdig kunnen bijsturen indien nodig.
 • Twee wekelijkse één op één call met jouw fysiotherapeut om jouw voortgang te monitoren zodat de trainingen altijd passend zijn aan jouw niveau en je nooit te snel, te hard of te langzaam zult gaan.
 • Toegang tot de App waarin je jouw voortgang kunt zien, automatisch boodschappenlijsten worden gemaakt voor de komende week en alle recepten te vinden zijn (de recepten zijn ook te delen met het gezin).

 

On the road workout bundle

”On The Road” Workout Bundel

Ja, maar ik kan niet trainen als ik onderweg of op vakantie ben. Dat excuus gaat dus niet meer op. Je ontvangt namelijk als bonus de ”On The Road” Workout Bundel helemaal gratis wanneer je start met het Momentum Programma.

 • 10+ workouts die je zonder attributen kunt uitvoeren zodat je altijd en overal kunt trainen.
 • Inclusief hardloopschema’s van 5, 10 & 21km zodat je veilig en verantwoord kunt gaan hardlopen.
 • Inclusief meerdere core stability trainingen waarmee je altijd en overal jouw buikspieren sterk kunt maken (en hiermee stijve en pijnlijke rugspieren kunt verminderen).

 

Voor wie is het Momentum Programma?

Wil jij graag onbeperkt kunnen sporten in een veel te drukke sportschool met minimale begeleiding? Ga jij graag op zoek naar je eigen manier van trainen, zonder strategie en een grote kans op blessures? Dan is het Momentum Programma niks voor jou.

Ben jij iemand die graag goed voor zijn lichaam wil zorgen, intensief begeleid wil worden en op een verantwoorde manier wilt bouwen aan een sterk en energiek lijf?

Het Momentum Programma is bedoeld voor de sporter die zijn prestaties op het veld wilt optimaliseren, de ondernemer die begrijpt dat een energiek en blessurevrij lichaam nodig is om te kunnen blijven presteren of de persoon die het zat is om steeds weer een blessure op te lopen en hier voorgoed vanaf wilt.

Herken jij jezelf hier in? Meld je dan vandaag aan voor een gratis adviesgesprek voor het Momentum Programma en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Er zijn momenteel nog maar 6 plekken voor het Momentum Programma beschikbaar.

Lage rugpijn verhelpen

Pak hier jouw momentum en bouw aan een sterk, energiek en blessurevrij lichaam!

Momentum Programma

Word intensief persoonlijk begeleid, ervaar wat trainen in kleine groepen onder begeleiding van jouw fysiotherapeut je kan brengen en maak van jouw onmogelijke doelstelling werkelijkheid. Kom samen met ons in het momentum, bouw een sterk, energiek en blessurevrij lichaam waarmee jij kunt presteren. 

Doe mee en start vandaag door je aan te melden voor een vrijblijvend gesprek.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Vital Motions | Hoekstraat 3, 3281XH numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0623651182 |info@fysiekplus.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden