0186 - 78 56 55

Sportschool Numansdorp

Home » Fitness

Hét alternatief voor de gewone sportschool in Numansdorp!

Ben je op zoek naar een sportschool in de omgeving van Numansdorp waar je op een verantwoorde manier kunt sporten en jouw gezondheid kunt verbeteren?

Ben jij iemand die liever in een rustige omgeving begeleid wilt worden bij het behalen van jouw doelen, in plaats van sporten in een overvolle sportschool waar je geen begeleiding krijgt?

Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of op zoek bent naar een beter alternatief voor je huidige sportschool, je bent van harte welkom bij ons in Numansdorp!

Fit in 30 minuten met EGYM

Verschillende groepslessen

Vrij fitnessen

Personal training

Altijd de juiste begeleiding door fysiotherapeuten en trainers!

Ruime openingstijden

sportschool numansdorp

Onze werkwijze

sportschool numansdorp

Persoonlijke intake

Bij ons begint alles met jou. We nemen de tijd om naar je te luisteren, jouw behoeften te begrijpen en samen een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat perfect past bij jouw doelen en levensstijl. Maar we gaan verder dan dat. We willen dat je je thuis voelt in onze sportschool, daarom maken we je wegwijs door onze faciliteiten en zorgen we ervoor dat je je direct op je gemak voelt.

Sportschool Numansdorp

Gepersonaliseerde training

Geen standaardbenadering hier. Jouw fitnessprogramma is speciaal voor jou ontworpen, met jouw doelen in gedachten. Onze ervaren trainers staan ​​klaar om je door elke sessie te begeleiden, je technieken te verfijnen en je te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Met consistente begeleiding en ondersteuning streven we ernaar om samen met jou echte resultaten te behalen.

Personal training numansdorp

Evalueren en bijstellen

Bij ons gaat het niet alleen om waar je nu bent, maar ook om waar je naartoe wilt. Elke zes weken zitten we samen om jouw voortgang te bespreken, uitdagingen te overwinnen en nieuwe doelen te stellen. We kijken naar wat werkt en wat niet, en passen je programma aan om ervoor te zorgen dat je op koers blijft richting succes.

Bekijk hier de mogelijkheden van onze sportschool

Fit in 30 minuten met EGYM

Ontdek de eGYM-cirkel, jouw sleutel tot fitheid en vitaliteit, met slechts twee keer 30 minuten per week. Deze intelligente fitnessapparatuur zorgt ervoor dat je altijd de optimale trainingsprikkel ontvangt en elke oefening nauwkeurig uitvoert. Het gemak van eGYM is nu binnen handbereik, waardoor je moeiteloos fit kunt worden in slechts twee sessies van 30 minuten per week.

Sportschool Numansdorp
Groepslessen in Numansdorp

Samen sporten met onze groepslessen

Ben jij iemand die graag samen met anderen sport? Dan zijn onze groepslessen precies wat je zoekt. Met een divers aanbod aan lessen is er altijd wel een die perfect bij jou past!

Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld en op zoek bent naar een leuke manier om in vorm te komen, of als je al ervaring hebt en op zoek bent naar een verfrissende uitdaging, bij ons ben je aan het juiste adres. In onze sportschool in Numansdorp nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze energieke groepslessen en samen met gelijkgestemden aan je gezondheid en fitheid te werken.

Zelfstandig sporten in onze fitness

In onze fitnessruimte zijn de mogelijkheden ruim! Werk aan je kracht, bouw aan je conditie en vergroot je uithoudingsvermogen met een scala aan speciaal ontworpen oefeningen. Of je nu de voorkeur geeft aan het tillen van gewichten, cardio-oefeningen, of functionele training, we hebben de apparatuur en ruimte om aan al je fitnessdoelen te voldoen.

Fitness Numansdorp
voorste kruisband revalidatie

Sporten met de fysio tijdens onze Fysio Fitness

Tijdens onze Fysio Fitness ga jij zelfstandig fitnessen onder begeleiding van jouw fysiotherapeut. We bepalen jouw doelstellingen en wij maken een doeltreffend trainingsplan. Iedere 6 tot 8 weken is er een tussentijdse meting en stellen we een volgend trainingsplan op. Zo weet jij precies welke oefeningen goed zijn voor jouw lichaam, blijf je nooit meer hangen op een bepaald niveau en train je altijd op een verantwoorde manier.

Bij ons kun je rekenen op

Altijd de juiste begeleiding!

Team van specialisten

Samenwerken

Maatwerk

Persoonlijk

EGYM

Groepslessen

Fitness

Personal training

Ervaar nu 14 dagen gratis!

Neem je een introducee mee?