0186 - 78 56 55

Ontdek de weg naar sportief herstel van schouderklachten met ons ebook.

Wil jij graag jouw schouderklachten overwinnen en weer volop kunnen genieten van sportieve activiteiten? Zoek niet verder! Ons ebook “Schouderklachten: Sportief Herstel – Een Gids voor Behandeling bij Fysiotherapie Vital Motions” is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het herstel van jouw schouderklachten en om jouw sportieve leven weer op de rails te krijgen.

Dit ebook is een waardevolle bron van informatie, samengesteld door onze deskundige fysiotherapeuten, die jarenlange ervaring hebben in het behandelen van schouderblessures. Het biedt een diepgaand inzicht in de anatomie van de schouder, veelvoorkomende schouderblessures en de behandelmogelijkheden die wij bij Fysiotherapie Vital Motions bieden.

Wacht niet langer! Download ons ebook “Schouderklachten: Sportief Herstel – Een Gids voor Behandeling bij Fysiotherapie Vital Motions” en zet de eerste stap naar een gezonde, sterke en pijnvrije schouder. Vul in het formulier hieronder jouw gegevens in en je ontvangt hem direct in je mailbox. Samen zorgen we ervoor dat je weer kunt genieten van jouw favoriete sportieve activiteiten. Bij Fysiotherapie Vital Motions staan we voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar sportief herstel. 

  ebook schouderklachten

  Jouw ebook gratis toegestuurd!

  Het beste van alles is dat ons ebook helemaal gratis is! Je kunt het eenvoudig downloaden door je gegevens in te vullen op het formulier hieronder. We sturen het ebook direct naar je inbox, zodat je direct kunt beginnen met het verkennen van de waardevolle inhoud.

  • Uitgebreide informatie: We nemen je mee door de complexe structuur van de schouder en leggen op een toegankelijke manier uit hoe verschillende blessures kunnen ontstaan. Je leert over de oorzaken, symptomen en mogelijke gevolgen van schouderklachten.
  • Behandelingsmogelijkheden: We bieden een gedetailleerd overzicht van de verschillende behandelmogelijkheden die wij bij Fysiotherapie Vital Motions hanteren. Van therapeutische technieken en oefeningen tot preventieve maatregelen en zelfzorg, je vindt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw herstelproces te ondersteunen.
  • Succesverhalen: We delen inspirerende verhalen van patiënten die met succes schouderklachten hebben overwonnen dankzij onze behandelingen en begeleiding. Deze verhalen laten zien dat er hoop is en dat een actief en pijnvrij leven na een schouderblessure mogelijk is.
  • Advies van experts: Onze fysiotherapeuten geven waardevolle adviezen en richtlijnen over hoe je jouw schouderklachten kunt voorkomen, herstellen en sterker kunt maken. Met hun expertise en begeleiding ben je in goede handen op jouw weg naar sportief herstel.

   

  Cindy Langerak
  Cindy Langerak
  Alex heeft heel serieus en met aandacht naar de klacht gekeken. Na vijf keer was ik van m’n klachten af.
  Hetty Dalm
  Hetty Dalm
  Na drie behandelingen ben ik al veel vooruit gegaan
  Joop de Graauw
  Joop de Graauw
  Na maanden met pijn in mijn nek te hebben rondgelopen nu 5 x bij Vital Motions geweest. En met succes pijn is weg en ik kan na maanden weer pijnvrij sporten
  Rick van der Heiden
  Rick van der Heiden
  Niels helpt mij tijdens mijn herstelperiode na mijn schouderoperatie vanwege een breuk. Hij neemt echt de tijd voor je en dat is prettig. Het fijne is dat hij ook contact opneemt met de chirurgen die me hebben geopereerd. Het is echt een geruststelling om begeleid te worden door iemand met zoveel kennis van schouderrevalidatie. Niels legt mij stap voor stap uit wat ik kan verwachten de komende periode en wat de valkuilen zijn tijdens dit proces. Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar dankzij Niels voel ik me in goede handen. Als je een deskundige fysiotherapeut nodig hebt tijdens je herstelperiode na een schouderoperatie, kan ik Niels zeker aanbevelen!
  Maja Baars
  Maja Baars
  Prima. Deskundig. Flexibel.
  Pieter Franken
  Pieter Franken
  Fijne behandelaars, goed onderlegd en prettig om afspraken mee te maken!