Nog geen blijvende oplossing voor jouw rugklachten gevonden en wil je weten…

Hoe je rugpijn vooraf kunt voorkomen, in plaats van achteraf te moeten herstellen?

Meld je aan voor de gratis Rugpijn Vrij Challenge om in 5 dagen, in slechts 15 minuten per dag, precies te weten hoe je rugpijn kan verhelpen en voorkomen!

ο€Œ

Ontvang elke dag een praktische video

ο€Œ

Krijg toegang tot ons meest effectieve rugprogramma

ο€Œ

Verminder bestaande rugpijn en voorkom toekomstige klachten

Komt dit je bekend voor…?

Je bent aan het werk, je bukt en daar schiet het weer in je rug. Of je hebt eindelijk die welverdiende vakantie en dan begint je rug weer op te spelen. Of ben je juist lekker aan het sporten, maar krijg je toch weer lage rugpijn.

Vermoeiend, toch?

Weer niet normaal je werk uit kunnen voeren voor een week of 3, niet kunnen genieten van je rust tijdens de vakantie of op jouw niveau je sport kunnen uitoefenen…

Toch maar weer naar de fysio en na een aantal weken gaat het echt wel weer beter, gelukkig! πŸ₯³

Totdat het weer opnieuw begint en je rugpijn weer terugkomt.

Herkenbaar?

Je ben niet de enige, in onze praktijk zien we dit namelijk vaak gebeuren.

Zou dat nou niet anders kunnen?

Niels de Pee

Maak nu kennis met de Rugpijn Vrij Challenge

Tijdens de Rugpijn Vrij Challenge gaan we onze bewezen methode met je delen en leren we je in 5 dagen tijd alles wat jij moet weten om rugpijn te verhelpen en te voorkomen. Bij Fysiotherapie Vital Motions staat jouw welzijn voorop en we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Kan jij weer lekker werken, sporten of op vakantie πŸ˜‰.

En het mooie is dat je dit gewoon thuis, in je eigen tijd, in slechts 15 minuten per dag, kunt gaan doen!

We kijken ernaar uit om je te mogen begeleiden. Klik op de knop hieronder en meld je vandaag nog aan voor gratis Rugpijn Vrij Challenge!

Welke voordelen biedt deze challenge mij?

ο€Œ

Trainingschema

Na het afronden van jouw challenge heb je een persoonlijk trainingsschema voor een sterke en soepele rug!

ο€Œ

Bewezen resultaten

Onze aanpak heeft al vele mensen geholpen om van hun lage rugpijn af te komen en hun ruggezondheid te verbeteren.

ο€Œ

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze oefeningen en behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en dus bewezen effectief!

ο€Œ

Gemakkelijk thuis uitvoerbaar

De oefeningen kunnen gemakkelijk thuis worden uitgevoerd, waardoor je geen speciale apparatuur of sportschoolabonnement nodig hebt.

ο€Œ

Flexibele tijdsbesteding

De dagelijkse oefeningen duren slechts 15 minuten waardoor je de challenge gemakkelijk kunt integreren in een drukke dag.

ο€Œ

Persoonlijke aanpassingen

De oefeningen uit de challenge kunnen worden aangepast waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht jouw fitnessniveau!

Dit ontvang je tijdens de challenge:

Ontdek in 5 dagen tijd, in slechts 15 minuten per dag, een aantal waardevolle skills die je helpen om zelfstandig rugklachten te verminderen, je rug te versterken en de volgende rugklachten te voorkomen.

Rugpijn Vrij Challenge

Waar komen rugklachten vandaan en wat is de eerste stap naar een pijnvrije rug? Daar beginnen we deze challenge mee. Op dag 1 leer jij de belangrijkste oefening voor een stevige fundering. Dit vormt de basis om vervolgens op door te kunnen bouwen.

Stijve en pijnlijke rugspieren doen zeer en kunnen ervoor zorgen dat bepaalde oefeningen niet goed werken. Op dag 2 leer je hoe je deze spieren weer soepel kunt krijgen waardoor pijn af kan nemen en de opdrachten vanuit de volgende dagen beter hun werk gaan doen!

Minder pijn is fijn, maar het is nog beter als de pijn ook weg blijft. Op dag 3 nemen we je mee in basisoefeningen om je rug sterker (en gezonder) te maken.

Dan wordt het nu tijd om jouw rug weer op TOPVORM te krijgen. Dat is wat we je gaan leren op dag 4. Denk je dat je (nog) niet klaar bent voor zwaardere oefeningen? Geen probleem, je kunt de opdrachten van dag 4 naar je eigen niveau aanpassen!

Op de laatste dag van de Rugpijn Vrij Challenge ontvang je jouw persoonlijke schema waarmee je direct aan de slag kunt om rugpijn te verhelpen en te voorkomen. Heb je aan het einde van challenge nog vragen dan staan we je bij om je te helpen!

Wat andere zeggen

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Fijne ervaring!

Door me hernia die uitstraalde naar me been kon ik niet goed lopen of bewegen. Ben ik nu door vier goede behandelingen beter te been en pijn is er bijna niet meer.

Lucien Rodolf

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Elders konden ze niet veel met me aan…

Ik had last van behoorlijke rugproblemen. Elders konden ze niet veel met me aan en toen ben ik bij Niels terecht gekomen. Daar kreeg ik gelijk professionele hulp waar ik baat bij had. Zeker een aanrader.

Paul-Jan Dorst

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Ik kan weer pijnvrij sporten!

Als triatleet en fanatiek golfsurfer weer het vertrouwen gekregen in het eigen lichaam, dit was zonder de Fysiotherapeuten van Vital Motions niet gelukt.

Jeroen Dorst

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Advies was om te sporten en de rug te versterken en krijg goede begeleiding hierbij.

Na klachten aan de rug ben ik bij deze praktijk terecht gekomen via google. De manier waarop er wordt gewerkt is goed voor mij. Advies was om te sporten om de rug te versterken en krijg goede begeleiding hierbij. De sport apparaten zijn professioneel. Er heerst een goede sfeer en ben erg blij om bij deze praktijk te hebben gekozen. Dus twee vliegen in 1 klap. Goede fysiotherapie en een sportzaal om alles te verbeteren. Bedankt alvast en ik zou deze praktijk zeker aanraden wanneer je klachten hebt. Ben behandeld door Verena ze is kundig en prettig in de omgang en ook door Niels behandeld die ook manuele therapie geeft.

Monique Nagelkerke

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Heel fijn geholpen!

Regelmatig last van mijn rug gehad. Daarnaast nog ondersteuning gehad bij het versterken van mijn beenspieren om zo van mijn sportbrace af te komen.

Shelley de Jager

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Ik heb mijn rugpijn onder controle!

Een hele fijne fysiotherapeut! Zeker aan te raden. Uitgebreide kennis, gaat zorgvuldig te werk en legt vooraf duidelijk uit wat zijn bevindingen zijn. Heeft mij al meermaals van mijn rugklachten af geholpen en denkt ook iedere keer weer mee in de preventie van deze klachten.

Esmeralda Huisman

Cindy Langerak
Cindy Langerak
Alex heeft heel serieus en met aandacht naar de klacht gekeken. Na vijf keer was ik van m’n klachten af.
Hetty Dalm
Hetty Dalm
Na drie behandelingen ben ik al veel vooruit gegaan
Joop de Graauw
Joop de Graauw
Na maanden met pijn in mijn nek te hebben rondgelopen nu 5 x bij Vital Motions geweest. En met succes pijn is weg en ik kan na maanden weer pijnvrij sporten
Rick van der Heiden
Rick van der Heiden
Niels helpt mij tijdens mijn herstelperiode na mijn schouderoperatie vanwege een breuk. Hij neemt echt de tijd voor je en dat is prettig. Het fijne is dat hij ook contact opneemt met de chirurgen die me hebben geopereerd. Het is echt een geruststelling om begeleid te worden door iemand met zoveel kennis van schouderrevalidatie. Niels legt mij stap voor stap uit wat ik kan verwachten de komende periode en wat de valkuilen zijn tijdens dit proces. Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar dankzij Niels voel ik me in goede handen. Als je een deskundige fysiotherapeut nodig hebt tijdens je herstelperiode na een schouderoperatie, kan ik Niels zeker aanbevelen!
Maja Baars
Maja Baars
Prima. Deskundig. Flexibel.
Pieter Franken
Pieter Franken
Fijne behandelaars, goed onderlegd en prettig om afspraken mee te maken!

Voor wie is deze challenge bedoeld?

De Rugpijn Vrij Challenge is speciaal ontworpen voor diegenen die dagelijks worstelen met lage rugpijn en klaar zijn om actie te ondernemen om hun situatie te verbeteren. Deze challenge is ideaal voor mensen die hun rugspieren op een verantwoorde manier sterker willen maken. Als je regelmatig hinder ondervindt van rugklachten, dan is deze challenge geschikt voor jou. Deze challenge is niet geschikt voor mensen met specifieke klachten zoals een hernia.

Als actief aan de slag wilt gaan met praktische oplossingen, dan is deze challenge perfect voor jou.

Ongeacht je leeftijd, fitheidsniveau of ervaring, onze challenge biedt toegankelijke en effectieve informatie en oefeningen die je helpen om lage rugpijn te begrijpen, te verminderen en te voorkomen. Doe mee met de Rugpijn Vrij Challenge en zet de eerste stap naar een pijnvrije toekomst.

Wie geeft deze
Rugpijn Vrij Challenge?

Mijn naam is Niels de Pee, fysiotherapeut, manueel therapeut i.o en praktijkhouder van Fysiotherapie Vital Motions.

Na 23000+ fysiotherapie behandelingen, 3000+ verschillende mensen te hebben behandeld en €25.000+ geΓ―nvesteerd in opleidingen & cursussen in de afgelopen 7 jaar heb ik veel geleerd over het succesvol behandelen van lage rugpijn.

Er is bijna altijd grip te krijgen op lage rugpijn. Langdurige pijn is vaak onnodig.Β 

Ik wil dat zo veel mogelijk mensen weten hoe ze dit voor elkaar krijgen. Dit is ook één van de drijfveren van onze praktijk.

En daarom ga ik nu jou helpen.

Door mee te doen met de gratis Rugpijn Vrij Challenge hoop ik je de juiste tools in handen te geven om grip te krijgen op lage rugpijn. Ik hoop dat het waardevol voor je is. Mochten we na het volbrengen van deze challenge meer voor je kunnen betekenen, dan verwelkomen we je graag bij ons op de praktijk.Β 

Wat heb ik aan deze challenge?

Voor deelname challenge:



Lage rugpijn die steeds terugkomt



Weet niet welke oefeningen goed voor je zijn



Onzekerheid over het belasten van je rug



Beperkte bewegingsvrijheid of stijve rugspieren



Geen plan voor een sterke rug

Na deelname challenge:

ο€Œ

De basis gelegd voor een pijnvrije rug

ο€Œ

Tools in handen om zelfstandig pijnlijke rugspieren te verhelpen

ο€Œ

Ken je de basisoefeningen om je rugspieren sterker te maken

ο€Œ

Ken je gevorderde oefeningen om je rug in TOPVORM te krijgen (en houden)

ο€Œ

Heb je verschillende PDF's met oefeningen en een persoonlijke plan voor een pijnvrije rug

Ik heb toch nog een vraag…

Is deze challenge geschikt voor mensen met specifieke rugklachten, zoals een hernia?

Nee, deze challenge is specifiek ontworpen voor mensen met aspecifieke rugpijn zonder neurologische uitstraling, krachtsverlies of rugpijn veroorzaakt door een hernia of onderliggend letsel (profiel 1 en 2 van de KNGF richtlijn). Heb je overige klachten, we staan graag voor je klaar. Kijk eens op www.fysiekplus.nl voor meer informatie

Wat zijn de vereisten om deel te nemen aan de Rugpijn Vrij Challenge?

Iedereen met aspecifieke rugpijn, oftewel rugpijn zonder duidelijk (onderliggende) oorzaak kan deelnemen aan de challenge, ongeacht leeftijd en fitnessniveau. Heb je twijfels of deze challenge voor jou geschikt is? Stuur een mail met daarin duidelijk je vraag naar info@fysiekplus.nl

Is de challenge geschikt voor mensen van alle leeftijden?

Ja, de challenge is geschikt voor mensen van alle leeftijden die kampen met aspecifieke rugpijn.

Kan ik de oefeningen thuis uitvoeren of heb ik speciale apparatuur nodig?

Ja, de oefeningen kunnen thuis worden uitgevoerd en er is geen speciale apparatuur nodig. We richten ons op effectieve oefeningen die gemakkelijk thuis kunnen worden gedaan.

Hoe lang duren de dagelijkse oefeningen gemiddeld?

De dagelijkse oefeningen duren ongeveer 15 tot 20 minuten. We begrijpen dat ieders tijd kostbaar is, dus we hebben de challenge zo ontworpen dat het gemakkelijk in een drukke dag kan worden ingepast.

Wat als ik de oefeningen niet kan uitvoeren vanwege pijn of ongemak?

Als je pijn of ongemak ervaart tijdens de oefeningen, raden we je aan om de oefening aan te passen of te stoppen. Onze begeleidende video’s en PDF-bestanden bevatten alternatieve opties voor verschillende niveaus. Je kunt ons ook tijdens de challenge contact met ons op nemen met al je vragen.

Wordt er persoonlijke begeleiding geboden tijdens de challenge?

Ja, we bieden begeleiding en ondersteuning gedurende de hele challenge. Je kunt vragen stellen en feedback ontvangen van ons ervaren team.

Wat kan ik verwachten van de resultaten na de 5-daagse challenge?

Na het voltooien van de challenge kun je verwachten dat je meer inzicht hebt in jouw lage rugpijn en dat je tools hebt om deze te verhelpen en te voorkomen. Het kan leiden tot vermindering van rugpijn, toegenomen flexibiliteit en een sterkere rug.

Kan ik de oefeningen aanpassen aan mijn eigen fysieke mogelijkheden?

Ja, de oefeningen kunnen worden aangepast aan jouw eigen fysieke mogelijkheden. Onze begeleidende materialen bevatten opties voor verschillende niveaus, zodat je de oefeningen kunt uitvoeren op een manier die voor jou comfortabel is.

Kan ik de challenge volgen als ik al regelmatig sport en actief ben?

Ja, de challenge is geschikt voor zowel beginners als mensen die al regelmatig sporten. De oefeningen kunnen worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus.

Hoe zit het met eventuele blessures die ik al heb? Kan ik nog steeds deelnemen?

Als je blessures hebt, raden we je aan om voorafgaand aan de challenge contact op te nemen met een zorgverlener om te bepalen of deelname veilig is. We kunnen je helpen om de oefeningen aan te passen aan jouw situatie.

Wat als ik de challenge niet binnen 5 dagen kan voltooien? Krijg ik nog steeds toegang tot de materialen?

Ja, na afloop van de challenge blijf je toegang houden tot de materialen. Je kunt de challenge op jouw eigen tempo voltooien.

Wordt er na afloop van de challenge nog ondersteuning geboden?

Ja, we bieden ook na afloop van de challenge ondersteuning. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je verder te begeleiden indien nodig.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de challenge?

We streven naar 100% tevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de challenge, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om een oplossing te vinden. We bieden ook een geld-terug-garantie voor deelnemers die niet tevreden zijn met hun ervaring.

Klaar voor de start?

Rugpijn Vrij Challenge

Disclaimer: De informatie verstrekt tijdens de Rugpijn Vrij Challenge is bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. De oefeningen en adviezen die worden gepresenteerd, zijn gebaseerd op algemene kennis en ervaring in de gezondheidszorg, maar kunnen niet als persoonlijk medisch advies worden beschouwd. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat je begint aan nieuwe oefenprogramma’s, vooral als je al bestaande gezondheidsproblemen hebt of onder medische behandeling staat. Fysieke activiteit kan risico’s met zich meebrengen en individuele resultaten kunnen variΓ«ren. Fysiotherapie Vital Motions en de makers van de Rugpijn Vrij Challenge zijn niet verantwoordelijk voor enige blessures, aandoeningen of schade die kunnen voortvloeien uit het gebruik van de verstrekte informatie of oefeningen. Door deel te nemen aan de challenge, stem je in met het begrip en de acceptatie van deze disclaimer. De Rugpijn Vrij Challenge is specifiek ontworpen voor mensen met aspecifieke rugpijn, wat betekent dat er geen duidelijke medische oorzaak of onderliggend probleem is dat de pijn veroorzaakt. Als je last hebt van neurologische symptomen, krachtsverlies, ernstige pijn of als je vermoedt dat je rugpijn wordt veroorzaakt door een onderliggend medisch probleem, raden we ten zeerste aan om eerst een medische professional te raadplegen voordat je deelneemt aan de challenge. Deze challenge is geen vervanging voor professioneel medisch advies en behandeling. Ons doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie en begeleiding om je te helpen begrijpen en omgaan met aspecifieke rugpijn. We willen je aanmoedigen om verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid en welzijn door samen te werken met medische professionals en deskundigen om de beste zorg te krijgen die je verdient.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geΓΌpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Fysiotherapie Vital Motions | Edisonstraat 16A, 3281NC Numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0186-785655 |info@fysiekplus.nl

Β© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden