0186 - 78 56 55

Gratis ebook: Leer de geheimen van een sterke en pijnvrije rug

Als je ooit rugpijn hebt ervaren, weet je hoe verlammend en frustrerend het kan zijn. Of het nu gaat om een plotselinge blessure, langdurige pijn of een algemeen ongemak, rugpijn kan je dagelijkse activiteiten belemmeren en je levenskwaliteit verminderen.

Gelukkig zijn we er om te helpen! Ons ebook over rugpijn is speciaal samengesteld om jou te voorzien van waardevolle informatie, tips en strategieën om rugpijn te begrijpen, te voorkomen en te verlichten. We hebben samengewerkt met experts op het gebied van pijnbestrijding en ruggezondheid om je een uitgebreide bron van kennis en advies te bieden.

In dit ebook zul je ontdekken hoe je de oorzaken van rugpijn kunt identificeren, hoe je je houding en dagelijkse gewoonten kunt verbeteren om rugpijn te voorkomen, en effectieve oefeningen en technieken om je rug te versterken. Of je nu een kantoorbaan hebt, een actieve levensstijl leidt of gewoon geïnteresseerd bent in het behoud van een gezonde rug, ons ebook is een must-have hulpmiddel voor iedereen die rugpijn wil begrijpen en er effectief mee om wil gaan.

 

  ebook lage rugpijn

  Jouw ebook gratis toegestuurd!

  Het beste van alles is dat ons ebook helemaal gratis is! Je kunt het eenvoudig downloaden door je gegevens in te vullen op het formulier hieronder. We sturen het ebook direct naar je inbox, zodat je direct kunt beginnen met het verkennen van de waardevolle inhoud.

   

  • Begrijp de oorzaken van rugpijn en leer hoe je ze effectief kunt aanpakken.
  • Ontdek praktische tips en technieken om rugpijn te voorkomen en je houding te verbeteren.
  • Leer effectieve oefeningen en stretching-routines om je rug te versterken en te ontlasten.
  • Verken verschillende behandelingsmogelijkheden voor rugpijn, waaronder fysiotherapie, massage en ergonomische aanpassingen.
  • Ontdek hoe je rugpijn kunt verminderen tijdens het werk en dagelijkse activiteiten.
  • Ontvang advies van experts op het gebied van pijnbestrijding en ruggezondheid.
  • Leer hoe je rugpijn kunt voorkomen bij specifieke activiteiten, zoals sporten en tillen.
  • Krijg inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen op het gebied van rugpijn.

   

  Cindy Langerak
  Cindy Langerak
  Alex heeft heel serieus en met aandacht naar de klacht gekeken. Na vijf keer was ik van m’n klachten af.
  Hetty Dalm
  Hetty Dalm
  Na drie behandelingen ben ik al veel vooruit gegaan
  Joop de Graauw
  Joop de Graauw
  Na maanden met pijn in mijn nek te hebben rondgelopen nu 5 x bij Vital Motions geweest. En met succes pijn is weg en ik kan na maanden weer pijnvrij sporten
  Rick van der Heiden
  Rick van der Heiden
  Niels helpt mij tijdens mijn herstelperiode na mijn schouderoperatie vanwege een breuk. Hij neemt echt de tijd voor je en dat is prettig. Het fijne is dat hij ook contact opneemt met de chirurgen die me hebben geopereerd. Het is echt een geruststelling om begeleid te worden door iemand met zoveel kennis van schouderrevalidatie. Niels legt mij stap voor stap uit wat ik kan verwachten de komende periode en wat de valkuilen zijn tijdens dit proces. Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar dankzij Niels voel ik me in goede handen. Als je een deskundige fysiotherapeut nodig hebt tijdens je herstelperiode na een schouderoperatie, kan ik Niels zeker aanbevelen!
  Maja Baars
  Maja Baars
  Prima. Deskundig. Flexibel.
  Pieter Franken
  Pieter Franken
  Fijne behandelaars, goed onderlegd en prettig om afspraken mee te maken!